Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

Hírlevél

Szavazás

Milyen ingyenes képzésre lenne Önök szerint szükség?
Épületautomatikai alapok
SAIA konfigurálási képzés

Rendszerintegrátorok

A SBC és a SB-Controls életében is fontos szerepük van a Rendszerintegrátoroknak.

Rendszerintegrátoraink magas szintű szakértelemmel rendelkeznek az elektromos automatizálási megoldások terén, de rendszerint nem gyártanak saját eszközöket. Általában ők adják a vezérlődobozt, de annak szerelését többnyire külső vállalkozás végzi.

A rendszerintegrátorok legfőbb tudománya abban áll, hogy a különböző automatizálási technológiákat és termékeket műszaki tervezőmunkával és programozással telepítésre és felhasználásra tökéletesen kész megoldásokká integrálják. Az így értékesített automatizálási megoldások karbantartása és bővítése a rendszer teljes hasznos élettartamán át része a rendszerintegrátor szolgáltatási kínálatának.

Szerte a világon 600-nál is több rendszerintegrátor partnerrel rendelkezünk. Ezek között megtalálhatók egy-egy speciális alkalmazási szegmensre szakosodott egyszemélyes vállalkozások, de olyan, több száz alkalmazottat foglalkoztató társaságok is, amelyeknek neve van a nemzetközi piacon (pl. Axima®). Örömünkre szolgál, hogy ügyfeleink között tudhatjuk a Siemens®, a Cegelec®, a Johnson Controls®, az ABB és más társaságok projektrészlegeit is.

Hazánkban a Minősített Rendszerintegrátorok és elérhetőségeik:

AUTOMATIQ Kft. 

6762 Sándorfalva, Kassai u. 64.

Tel:30 290-2950 E-mail: automatiq@automatiq.hu

Bő évtizedes kivitelezői tapasztalatunkat ajánljuk fel elektromos vezérlő, adatgyűjtő és megjelenítő rendszerek kiépítéséhez. 
A legtöbb munkánk elsősorban a termálvíz hasznosítás, víztermelés, -szolgáltatás, szennyvízelvezetés és tisztításhoz kapcsolódik, de természetesen épületgépészeti, ipari feladatok automatizálását is vállaljuk. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek elektromos és vezérléstechnikai kivitelezés, valamint víziközművek üzemeltetése területén, alapító tagjaink egy-egy üzemeltetőnél szakterületük csúcsvezetőjeként tevékenykedett.

Mimikron Elektromos Tervező és Automatizálási Kft.

H-6000 Kecskemét, Vágó utca 1.

Tel: 76/416-772 Fax: 76/505-926 E-mail: mimikron@mimikron.hu

A Mimikron Kft. huszonöt éves gyakorlati tapasztalatokkal, nagy volumenű beruházásokkal, értékes magyarországi és külföldi referenciamunkákkal fémjelzett múltra tekinthet vissza. A céget sokéves szakmai múlttal rendelkező szakemberek alapították, abból a célból, hogy gabonatároló telepek, takarmánygyárak, pet food üzemek és más mezőgazdasági technológiák komplett elektromos tervezési, ipari automatizálási, szoftverfejlesztési és beüzemelési munkálatait megvalósítsák.

Tevékenységek:

  • Elektromos tervezés
  • Elektromos vezérlőszekrények gyártása
  • PLC programozás
  • Megjelenítő rendszerek programozása

Resys Mérnöki és Szolgáltató Kft.

H-1043 Budapest, Dugonics utca 11., II. em. 201.

Tel: 1/450-0543 Fax: 1/450-0543 E-mail: resys@resys.hu

Tevékenységek:
  • ipari automatizálás
  • vízművek, szennyvíztelepek automatizálása
  • uszodatechnika

 

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés