Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ISO 9001

Nyilvántartási szám:

ISO 9001: 503/0895(6)-821(6)

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

Teltonika modemek

A Teltonika Networks hálózati termékeinek fejlesztésekor célul tűzte ki, hogy Partnerei számára megbízható, biztonságos és gyors hálózatok kiépítését tegye lehetővé.  A termékpalettán megtalálhatóak az egyszerű IT- hálózathoz szükséges eszközöktől a bonyolultabb, magasabb műszaki tartalmat igénylő - akár IoT, M2M - modemek, routerek egyaránt.   

  Főbb termékcsaládjaik:

  • Modemek
  • Gateway-ek
  • Routerek
  • Switchek

   

   

  Modemek

  Legkönnyebben ipari modemek alkalmazásával lehet költséghatékonyan és gyorsan  megbízható ipari hálózatokat kiépíteni. Az Industrial IoT infrastruktúrája világszerte számos, eltérő kommunikációs megoldás lhetőségét (2G (EGPRS) - 4G LTE Cat 1, LTE Cat-M1, NB-IoT...) követeli meg a kapcsolatok kiépítésére. 

  Gateway-ek

  A Teltonika Networks TRB-sorozat tagjaival egy eszköz Internetre csatlakoztatása oldható meg.  A programozható, Linux-alapú TRB eszközök ipari hálózatok kiépítésére alkalmasak különböző  interfészeiknek (Ethernet, RS232, RS485 vagy I/O) köszönhetően. Természetesen mindegyik gateway 4G LTE kompatibilis és igény esetén  RMS (Remote management system) rendszerekhez is képes csatlakozni.

   

  Routerek

  Routerek nagy választéka áll a különböző piaci szektorok rendelkezésre a vezetékes és a vezetéknélküli kommunikációs és technológiai igényeik kielégítésére.

   

   

  Vissza a kezdő oldalra  

   

  Kövessen Minket a Facebookon   
  vagy Linkedinen
  vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

   

  Honlap készítés