Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Automatizálási és energetikai szaktanácsadás

Cégünk az épület-, az infrastruktúraautomatizálással és az energiafelügyeleti rendszerek megvalósításával töltött közel 30 év tapasztalata alapján megkezdi szaktanácsadói tevékenységét is.

Az évek során számos helyszíni felmérést követte komplex megoldási és megvalósításiterv kidolgozása, amelyet mérnöki szolgáltatásként külön nem hangsúlyoztunk. Az elmúlt egy-két évben többször fordultak hozzánk partnereink, hogy segítsünk összeállítani számukra a megfelelő pályázat- és rendszerkiírást a minél magasabb szintet teljesítő automatikai vagy éppen mérő-adatgyűjtő rendszer megvalósítása érdekében.

Ezek a tapasztalatok indították útjára tanácsadói tevékenységünket, ahol már kiterjesztjük mérnöki szolgáltatásunkat az eddigi partnerkörünkön kívülre is.

Tanácsadásunk lényeg, hogy rendszerekben gondolkodunk.

Sok esetben a lakóépületek, irodaházak, ipari létesítmények hűtés-fűtésének korszerűsítésekor figyelmen kívül hagyják az épület egyéb sajátosságait, tulajdonságait. Felmérésünk során egységben vizsgáljuk a fűtési rendszer automatizálási lehetőségei mellett a hűtési rendszer, a szellőztetés és igény szerint a világítás, árnyékolás integrálási lehetőségeit.

Fontosnak érezzük az elemi mérések megvalósítását, amelyek feldolgozása és elemzése után hatékonyabban működő rendszereket lehet létrehozni, üzemeltetni. Sok esetben a nagyobb beruházások előtt javasoljuk a mérések elvégzését, hogy megismerhessük a környezeti paramétereket.

Kollégáink jól képzettek, nagy tapasztalattal bírnak az automatizálás és az energiamenedzsment terén. Nagy figyelmet fordítunk az internet korának megfelelő elvárásokra, a weben keresztül  elérhető rendszerekre valamint az energiatakarékosságra.

Olyan automatika rendszert kiépítésében szeretnénk Önöket segíteni, amely képes az adottságokból a legtöbbet kihozni tulajdonosa érdekeit szem előtt tartva.

 

Szolgáltatásaink:

  • automatika tanácsadás,
  • igény szerint helyszíni szemle, felmérés
  • részletes összefoglaló a látottakról, amely tartalmazza a fejlesztési lehetőségeket a megtakarítási potenciálokkal
  • projektek, pályázatok kiírása esetén automatikai elvárások, specifikációk feltárása
  • projektek, pályázatok automatikai kiírásának készítése

 

Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés