Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Távfűtési rendszerek

Egy távfűtési-rendszer irányítástechnikájára minden-képp intelligens, szabadon programozható, távfelügyelhető PLC-ket érdemes alkalmazni, amelyek lehetővé teszik a szabályozási feladatokhoz szükséges adatpontok integrálásán kívül a költséghatékony működés biztosításához szükséges egyéb jelek, mérések bevonását is a rendszerbe. A hatékony működés érdekében érdemes a hőmennyiségmérők adatainak távleolvasását is a felügyeleti rendszerrel megoldani, amelyek rendszerbe kötése sok esetben rengeteg kábelezési munkát igényelhet. Ennek elkerülése érdekében érdemes megfontolni a rádiókommunikációra alapozva kiépíteni a mérőrendszert.

Napjaink egyik legfontosabb igényévé nőtte ki magát a távfelügyelhetőség. A távoli elérést biztosító rendszerek egyre nagyobb piaci érdeklődésre tarthatnak számot az ingatlangazdálkodás területén is, hiszen a megbízható és pontos adatok mellett, jelentős értéket képvisel a Web-alapú távoli elérhetőség. Az Internet alapú épületautomatikai szabályozási megoldások bemutatása, a lehetőségek ismertetése, kiemelve a régi rendszerek egyszerű és gazdaságos korszerűsítési módszereit, fontos célkitűzése cégünknek.

A kezelés történhet – a különböző jogosultsági szinteknek megfelelően - PC vagy Mac típusú számítógépről egy böngészőn keresztül, táblagépről vagy okostelefonról, mint pl.: iPhone vagy iPad. A megfelelő jogosultsági szinttel rendelkező felhasználó viszont mindazt a feladatot elvégezheti távolról is – akár külföldről –, mintha ott állna a helyszínen. Mivel a távfelügyeleti rendszer alkalmas a mért adatok folyamatos tárolására, így azok egy későbbi időpontban visszakereshetők és grafikon formájában megjeleníthetők. Ezzel visszakereshetővé és dokumentálhatóvá válnak pl. a gazdaságtalan üzemeltetés körülményei, illetve könnyedén kiszűrhetővé válik valamely alkatrész meghibásodása is. A rendszer rendkívül informatív megjelenésű, így különösebb képzés nélkül is alkalmas a főbb jellemzők, paraméterek leolvasására, értelmezésére.

 Miben segít a távfelügyelet?

  •  A felhasználónak kényelmes, könnyen kezelhető, rugalmas és takarékos megoldást jelent gépészeti rendszerének ellenőrzésére, felügyeletére.
  • A kivitelező / üzemeltető számára gyorsan, odautazás nélkül ellenőrizhető a rendszer. Az üzembiztonság és a bérlői elégedettség növelhető, hiszen a felhasználói hibaészlelés előtt felfedezhetővé válnak a hibák.
  • A szervizesek odautazás nélkül tudják a rendszert beállítani, módosítani vagy a fellépő hibát elhárítani. Ha mégis oda kell menni, már a hiba ismeretében a szükséges eszközökkel és javító anyagokkal megy a helyszínre.

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés