Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Technológiai automatizálás

A folyamatirányítás, szabályozástechnika ma már szorosan hozzátartozik az ipari gyakorlathoz. A számítástechnika bevonásával a technológiai folyamatirányítás alakult ki legkorábban az automatikai szakterületek közül. A minél magasabb üzembiztonság elérése és az üzemtani költségek csökkentése, optimalizálása már kellő ösztönzést jelentett a fejlesztések esetében, valamint a kiépítést illetően is.

Az automatizálás a fenti előnyök mellett az emberi hibaszám csökkenését is eredményezte, így egyre nagyobb teret kapott a PLC-re (DDC-re, DCS-re) alapozott folyamatirányírórendszerek kiépítése. A megfelelő mennyiségű információ biztosítására és a teljeskörű rendszerfelügyelet elérésére már a lámpás kijelzések helyét a számítógépmonitorokon futó SCADA (Supervisory Control and Data Aquivisition / felügyelő irányítás és adatmegjelenítés) rendszerek vették át. 

Saia PCD®-k a technológiai folyamatirányításban

A technológiai folyamatirányítás a legszínesebb és legszélesebb csoportja az automatizálási feladatoknak, ide sorolja a Saia azokat az automatikai rendszereket, amelyek nem tartoznak az épületautomatizálásba vagy az energiamenedzsmentbe. A legismertebb technológiai folyamatirányítási feladatok az infrastruktúra automatizálás (vízművek, távhőszolgáltatók...) területéről kerülnek ki, de számos más technológiai vezérlést igénylő, érdekes feladat valósult meg hazánkban is Saia PLC-vel...

 

 

 

Takarmánygyár, Szentes
Takarmánygyár, Szentes
Chronos 8, Kalocsa
Chronos 8, Kalocsa
Mérőpadok, Tiszavasvári
Mérőpadok, Tiszavasvári
Fluidágyas szennyvíziszap-égető, Sajóbábony
Fluidágyas szennyvíziszap-égető, Sajóbábony
Biogázerőmű, Zalaszentmihály
Biogázerőmű, Zalaszentmihály
Arzénmentesítés, Makó és térsége
Arzénmentesítés, Makó és térsége

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés