Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Videók

Keresse fel Youtube csatornánkat!

Cégünk termék- és alkalmazás ismertető videói:

RF-modemek

A francia ATIM Radiocommunications ACW® (ATIM Cloud Wireless®) termékcsalád rádiómodemjei utat nyitnak a különféle IoT (Internet of Things, „dolgok internete”) hálózatokba (pl.: LoRa®), valamint a helyi M2M (Machine–Machine) rendszerekbe (Modbus, 868 MHz) egyaránt.

A vezetékmentes hálózatok számos területén jelentősen átalakíthatják a gép-gép közötti kommunikáció megoldásválasztékát. A LoRa rendszer és a LoRaWAN (Low Power Area Network) hálózati rendszer megfelelni látszik az egymástól távoli, ritkán elhelyezkedő végpontok - tipikusan kis mennyiségű - adatának kis sávszélességen történő nagy hatótávolságú adattovábbítási elvárásának. 

Meteorológiai állomások

A minél magasabb színvonalú épületautomatikai, valamint technológiai folyamatirányítási rendszerek megvalósításához gyakran szükség van meteorológiai paraméterek figyelésére, esetleges rögzítésére. Ezért az SB-Controls megkezdte a német Thies Clima termékeinek forgalmazását, amelyek között megtalálhatók a hagyományos nyomásmérőktől az ultrahangos csapadékmérőkön keresztül a MODBUS kommunikációs kompakt meteorológiai állomás egyaránt.  

Az épületautomatizálás tárgyalásakor nagyobb figyelmet kap az épület üzemszerű működését kiszolgáló automatika, mint a vészhelyzeteket és ezáltal a személy- és vagyonbiztonságot szolgáló eszközök és felügyeleti funkciók. Talán szélsőséges megfogalmazásnak hat, de a veszélyhelyzet is egyike az épület lehetséges „üzemmódjainak”. Ezért az automatizálás eszközeinek feltétlenül hasznos támogatást kell nyújtaniuk az extrém helyzetek megoldásához is.

Automatizálás alapjai tanfolyam

Rövid ismertető tanfolyamunkról, amely az automatizálásban járatlan / kevésbé jártas villamos és gépész szakemberek számára készült. A tanfolyam célja az adatpontoktól megismertetni az automatizálásban rejlő lehetőségeket egészen a WEB-es megjelenítésig.

Programozási segédletek:

PG5 programozás kezdőknek (angol) (német)

A 10 perces kisfilm célja, hogy kezdő szinten mutassa be a Saia programozó szoftver használatát. A mintafeladat  egy világításvezérlés összeállítása. Lépésről lépésre nyomonkövethető a PLC beállítása, az alap szoftveres beállítások elvégzése és a programozási feladat maga.

Web Editor 8 használata kezdőknek (angol) (német)


A 8 perces kisfilm célja, hogy kezdő szinten mutassa be a PG5 programcsomag megjelenítő szoftverének használatát. A mintafeladat egy a PG5-ben létrehozott világításvezérlés web-es megjelenítőképeinek létrehozása.

PG5  2.2  (angol

A 6 perces kisfilm célja, hogy bemutassa a Saia programozó szoftver legújabb verzióját, annak alkalmazhatóságát és újdonságait.

Új funkciók a Web Editor 8.3-ban (német

A 11 perces kisfilm célja, hogy bemutassa a Web Editor legújabb verzióját, annak alkalmazhatóságát és újdonságait.

E-Line programozható RIO modulok használata (német)

A közel 6 perces kisfilm célja, hogy bemutassa az új Saia E-Line programozható RIO modulok alkalmazási lehetőségeit. 

E-Line RIO modulok használata (német)

A közel 6 perces kisfilm célja, hogy bemutassa az új Saia E-Line RIO modulok alkalmazási lehetőségeit. 

Termék és alkalmazás bemutatók:

Épületautomatizálás Saia termékekkel (angol)

 

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés