Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Vision

A VISION folyamatmegjelenítő rendszer egyike a leggyorsabb, legalkalmazkodóbb és grafikailag leglátványosabb objektum-orientált programoknak a teljes körű megoldást kínáló folyamatmegjelenítő rendszerek között.

A VISION folyamatmegjelenítő rendszer új változata, az X-sorozat, egyike a leggyorsabb, legalkalmazkodóbb és grafikailag leglátványosabb objektum-orientált programoknak a teljeskörű megoldást kínáló folyamatmegjelenítő rendszerek között. A VISION X korlátlan skálázhatósága nemcsak új változók, képek, jelentések, stb. online bevitelét, módosítását teszi lehetővé, de új változótipusok és rendszerkomponensek kifejlesztését is.

A VISION X-ben a legkorszerűbb komponensek és számítástechnikai megoldások kaptak helyet. A program új, magas szintű programozási környezete, az XSDL (Extensible Structure Declaration Language) az elterjedt programnyelvek összes szolgáltatásával rendelkezik (többdimenziós tömbök, strukturált tipusok, eljárások, függvények, objektumok, tulajdonságok, metódusok, események, öröklések, stb.). Ráadásul ugyanazon a magas szintű nyelven konfigurálható az összes rendszerkomponens – grafikusan vagy szövegesen.

A VISION X az első megjelenítő rendszer, amely egységes konfigurációs nyelvi környezetet biztosít az összes komponens számára, legyen az kép, kommunikáció, alarm, adatbázis, vezérlő-, feldolgozó program, vagy akár maga a projekt. Minden programozható és minden komponensnek ugyanaz a szintaktikája. Valójában maga a megjelenítő rendszer, annak változó- és képtipusai, szimbólumai, de a teljes rendszerstruktúra is XSDL-ben készült, a felhasználóink nem csak saját alkalmazásaikat, de akár magát a rendszert is tovább fejleszthetik.

A VISION X felhasználóknak mégsincs szükségük mélyreható programozói ismeretekre, mivel a beágyazott grafikus szerkesztő a teljes feladatot átvállalja. A VISION X komponensek és kompozíciók (XSDL fogalom) egyben grafikus rendszerelemek is. A kommunikáció például a képekhez hasonló objektumokból áll (interfész objektumok, driver, modem, csomópont, OPC,IO, stb.), amelyek ugyanúgy tulajdonságokon keresztül konfigurálhatók, mint egy négyszög, vonal vagy szöveg – a kommunikáció tehát ugyanazzal a grafikus szerkesztővel “rajzolható”.

A 18 éves rendszerfejlesztés és az ezernyi alkalmazás tapasztalata a folyamatmegjelenítés kristálytiszta koncepciójának a kifejlődéséhez vezetett. A VISION X a design és a program-ergonómia, ill. az egyszerűség és a komplexitás kivételes egységét adja.

A VISION Energia Menedzsment Rendszere: DMS

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés