Elérhetőségeink

SB-Controls Kft.

H-2038 Sóskút, Ipari Park 3508/64 Hrsz. 

T [06] 23-501-170

E office@sb-controls.hu

ÚJDONSÁGOK

A kiber-biztonság növelhető a folyamatirányítás területén

ÚJDONSÁGOK

MEGÉRKEZETT!
Termékkínálatunk  áramváltókkal bővült

Vízműves rendszerek

Speciális szakterületünk a víz-, és szennyvízkezelési technológiák. Cégünk meg kívánja őrizni hagyományait és a továbbiakban is magas színvonalon szeretnénk folyamatosan kielégíteni ügyfeleink kívánságait.

Ennek a gondolatnak szellemében készítettünk kifejezetten a vízgazdálkodás területén használható, egyszerűen kezelhető célkészülék összeállításokat. Ilyenek a PCD-Aqua és a Saia PPS fantázia nevű összeállítások, amelyeket főleg kezelő nélküli vízátemelők és szivattyúgépházak automatizálásához ajánlunk. Legfrissebb vízgazdálkodási megoldásunk egy árvízvédelmi felügyeleti rendszer, amely lehetővé teszi a csapadékvíz-átemelők távfelügyeletét, valamint a szükséges zsilipmozgatások vezérlését. 

Napjaink egyik kiemelt témája az  energia- és költséghatékonyság a vízműves területen is. Ezek szorosan összefüggenek egy vízmő életében, de gyakran figyelmen kívül marad a harmadik fontos tényezı a téma tárgyalásakor. Ez pedig nem más, mint a  folyamatos fejlesztési, beruházási vagy az esetleges javítási, karbantartási munkálatok. Ebben segíthet az új Saia e-WAC.

Korunkban a fejlett technológiák bonyolultsága, a szigorúan megkövetelt minőségi paraméterek betartása, és ez által keletkezett óriási információmennyiség feldolgozása az automatizálás szerepét jelentősen felértékelte.

A korszerű automatikai rendszerek elképzelhetetlenek a korszerű elektronikai és számítástechnikai elemek és azok kiterjedt rendszerekben történő alkalmazása nélkül. A kiterjedt, nagy rendszerekben keletkezett információmennyiség megkövetelte, hogy azok lehetőleg a keletkezésük helyén kerüljenek feldolgozásra, a technológiába történő beavatkozások irányítása is helyben történjen. A távfelügyelethez feltétlen szükséges információk, vagy módosított beavatkozási utasítások a kommunikációs csatornákon keresztül jutnak el az irányító személyzethez, illetve a technológiához. A kiterjedt, vagy nagy rendszerek megvalósításának egyik elterjedt intelligens eszköze a PLC. 

A PLC-k legkisebb típusválasztéka egy, két bemenetű, egyszerű logikai kapcsolatot megvalósító készüléktől, a több ezer be- kimeneti csatornával rendelkező készülékekig terjed. Összeállításuk a technológia felépítésétől, műszerezésétől függ. A készülékek egymással adatátviteli vonalakon összeköthetők, ezáltal kiterjedt osztott intelligenciájú rendszerek építhetők fel. A kommunikációs csatornák típusa (ipari buszok) szabadon választható, számuk az alkalmazott PCD típusától függ. A termék családon belül S-BUS a legelterjedtebb, de egyéb szabványos ipari busz is használható (PROFIBUS, LON, MODBUS) 

A napjainkban, a településeken újonnan épülő, vagy meglévő korszerűsítésre, bővítésre váró, szennyvíztisztító-telepek és elvezető rendszerek abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a lehető legkorszerűbb automatizálási technológiákat alkalmazhatják, melyekkel hosszú évekre, esetleg évtizedekre megoldhatják a jelenleg sok fejtörést okozó gondjaikat.

Vissza a kezdő oldalra  

 

Kövessen Minket a Facebookon   
vagy íratkozzon fel Youtube csatornánkra!

 

Honlap készítés